Category Archives: Tussendoortjes

In deze categorie staan tips, ideeën en recepten om lekkere en gezonde tussendoortjes te eten!

Bananencake recept

Door   januari 20, 2017
Bananencake recept

Wist je al dat een bananencake een gezond en lekker tussendoortje is? Gelukkig kun je hem nu zelf maken met dit bananencake recept. Hierdoor kun je makkelijk in je eigen keuken een heerlijke cake maken, die tevens gezond, lekker en goedkoop is! Bananencake recept Veel recepten voor een bananencake maken een ongezonde variant, maar wij… Lees verder »

Gezonde chocoladetaart!

Door   januari 5, 2017
Gezonde chocoladetaart!

Een chocoladetaart is misschien niet het eerste waar je aan denkt als het om gezonde tussendoortjes gaat. Toch is het mogelijk om een ‘gezonde’ chocoladetaart te maken. Door weinig tot geen suiker te gebruiken en uitsluitend pure chocolade erin te doen, kan er makkelijk een heerlijke en gezonde chocoladetaart op tafel gezet worden. Wie wilt dat nou niet!

Chocolade maken!

Door   december 15, 2016

Ben je ook zo’n fan van chocolade! Maak dan nu zelf pure chocolade! Het voordeel is dat chocolade maken niet moeilijk is. Het is tevens goedkoop en snel te doen, waardoor chocolade maken nog nooit zo lekker en makkelijk was! Chocolade maken in 3 stappen Als eerste heb je nodig: Cacaopoeder Boter Water Om de… Lees verder »

Aardbeientaart maken!

Door   november 19, 2016
Aardbeientaart maken!

Een aardbeientaart is natuurlijk super lekker! Jammer genoeg zijn ze in de winkel best duur. Gelukkig is het nu mogelijk om zelf een aardbeientaart te maken, die alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat en die bovendien veel goedkoper wordt. Hierdoor wordt deze taart dus des te lekkerder! Verder kun je deze taart ook omtoveren in een… Lees verder »

Kipnuggets maken in je eigen keuken!

Door   november 7, 2016
Kipnuggets maken in je eigen keuken!

Wil je zelf heerlijke kipnuggets maken? Bekijk dan hier leuke en handige tips om in je eigen keuken kipnuggets te maken! Heerlijk en lekker! Kipnuggets zijn natuurlijk erg lekker! Jammer dat je er om moet bij een restaurant. Gelukkig kun je nu zelf kipnuggets maken in je eigen keuken! Met deze simpele en makkelijk trucs,… Lees verder »

Gezonde appeltaart, verantwoord genieten!

Door   oktober 18, 2016
Gezonde appeltaart, verantwoord genieten!

Een appeltaart is super lekker! Jammer genoeg zit er in de meeste appeltaarten veel suiker, vet en andere zoetstoffen. Dit bederft het genot van de taart, want al deze slechte stoffen zorgen voor overgewicht, een slechte gezondheid en een slecht gevoel. Gelukkig is het nu mogelijk om zelf een gezonde appeltaart te maken, waardoor snoepen… Lees verder »

Gezonde chocolade maken!

Door   oktober 11, 2016
Gezonde chocolade maken!

Chocolade is altijd lastig om te eten, het is lekker, maar ook ongezond. Door alle suikers en vetten die erin zitten, worden deze heerlijke tussendoortjes buitengewoon ongezond. Dat is jammer, want chocolade is nou net zo lekker! Niet getreurd, gezonde chocolade maken is namelijk nu mogelijk in je eigen keuken! Zelf gezonde chocolade maken De… Lees verder »

Chocolade koekjes maken!

Door   september 21, 2016
Chocolade koekjes maken!

Chocolade koekjes zijn al sinds dag en dauw super populair onder de mensen. Dat is niet gek, want deze koekjes zijn super lekker! Daarnaast zijn ze ook nog niet eens zo ongezond. De chocolade chip koekjes kunnen gemaakt worden met biologische en gezonde tarwe, en de chocolade die gebruikt kan worden kan pure chocolade zijn…. Lees verder »