Kleine komkommers, klein genieten!

Door   november 1, 2016

Kleine komkommers zijn tegenwoordig erg populair. Dit komt niet alleen doordat ze erg lekker zijn, maar ook omdat ze goed werken als snack, en makkelijk mee te nemen zijn. Lees hier hoe deze lekkere kleine komkommers ontstaan en wat de voordelen ervan zijn!

Kleine komkommers maken

Kleine komkommers

Kleine komkommers

De kleine komkommers worden gemaakt door de genetische eigenschappen van normale komkommers te maken. Hierdoor groeien de kleine komkommers vanzelf uit de grond!

Er wordt vaak gedacht dat deze komkommertjes ongezond zijn, omdat ze genetisch gemanipuleerd zijn, maar dat klopt niet, want uit onderzoek is gebleken dat de komkommertjes net zo gezond zijn als de normale komkommers.

Voordelen van kleine komkommertjes

Het grote voordeel van de kleine komkommers is het formaat. Deze zijn namelijk handig mee te nemen naar afspraken, school of werk. Op die manier kun je altijd beschikken over deze lekkere snacks!

Verder zijn ze ook nog eens gezond. Je kunt ze bijvoorbeeld op je boterham doen, zodat elke lunch gezonder dan ooit wordt. Het voordeel van de komkommertjes hiervan is dat je een komkommer in één keer op je brood kan doen, in plaats van stukjes te snijden van een grote komkommer.

Leuke komkommer tips

Komkommers zijn niet alleen lekker op zichzelf, maar ze kunnen ook heel lekker zijn in combinatie met andere dingen, zoals tomaat, kaas of sla. Zo is het mogelijk om snel en makkelijk een broodje gezond te maken.

Daarnaast zijn de kleine komkommertjes ook erg gezond. Er zitten namelijk veel voedingsstoffen in. En deze komkommertjes zijn uiteraard ook heel lekker!

Andere kleine groenten..

Naast de kleine komkommers zijn er ook nog andere groentes die kleine formaten hebben. Zo zijn er kleine tomaatjes, kleine paprikaatjes en kleine augurkjes. Met al deze leuke groenten en leuke tips kun je makkelijk en snel een heerlijke lunch op tafel zetten, waardoor elke middag een succes wordt!