Gezonde toetjes, lekker en gezond!

Door   december 8, 2016

ID-10080159

Voor toetjesliefhebbers is het nu mogelijk om gezonde toetjes te eten. Met deze gezonde toetjes kan iedereen zonder zorgen genieten van het lekkerste gedeelte van het diner!

Zo is er gezond ijs, zijn er gezonde wafels en zijn er gezonde taartjes. Op die manier kan iedereen genieten van heerlijke, lekkere en gezonde toetjes!

Gezonde toetjes maken

Gezonde toetjes bestaan echt!

Gezonde toetjes bestaan echt!

Er zijn talloze manieren om het toetje gezond te maken. Zo is er gezond ijs, zijn er gezonde wafels, zijn er gezonde cakejes en is het mogelijk om zelf gezonde milkshakes of pudding te maken. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. En stuk voor stuk zijn ze gezond en lekker!

Als eerste is er gezond ijs. Het is erg makkelijk om zelf gezond ijs te maken, want het recept is makkelijk en de ingrediënten zijn gezond. In ijs zit namelijk melk, fruit (bij gezond ijs) en room. Dit zijn gezonde ingrediënten. Dus het ijs is ook gezond!

Daarna bestaat er ook gezonde chocolade. Dit toetje is helemaal niet moeilijk te maken, want het ligt gewoon in de winkel! Er wordt vaak gedacht dat chocolade niet gezond is, het tegendeel is waar, pure chocolade is gezond! De meeste pure chocolade bevat vrijwel geen suiker, en is daarom erg gezond! Het is natuurlijk niet aangeraden om melkchocolade te kopen, want dat is niet gezond.

Gezonde cakejes en baksels

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf te bakken. Zo zijn er gezonde cupcakes, een gezonde appeltaart of gezonde taartjes die gebakken kunnen worden. Deze toetjes zijn gezond en lekker, er zitten namelijk geen slechte stoffen in deze toetjes, en daarom is het verantwoord om hier lekker van te snoepen!

Gezonde sausjes

Saus van pure chocolade is gezond!

Saus van pure chocolade is gezond!

Niks is lekkerder dan een lekker sausje bij het (gezonde) ijs. Deze sausjes zijn meestal niet gezond, omdat er vele suiker inzit. Het is daarom verstandig om deze zelf te maken. Dit is niet moeilijk, want het enige wat gedaan hoeft te worden, is het fruit pletten en fijnmalen in een mixer. Na het mixen is de saus klaar, serveren, en smullen maar!

Het is dus helemaal niet moeilijk om gezonde toetjes te maken. Van gezond ijs, tot gezonde sausjes en cakejes, het is allemaal zelf makkelijk thuis te maken. Het grote voordeel hiervan is dat het gezond is! Op die manier kan iedereen gezond en lekker snoepen. Dat geeft een lekker (en gezond) gevoel!