Category Archives: Avondeten

In deze categorie staan tips, ideeën en recepten om lekker en gezond avond te eten!

Eetbare paddestoelen, heerlijk!

Door   januari 13, 2017

Eetbare paddestoelen zijn super lekker om te eten, daarnaast hebben ze ook de heerlijke smaak van paddestoelen. Naast de normale champignons, kun je nu dus ook andere lekkere dingen proberen, zoals een cantharel, een truffel of een zwavelzwam. Al deze eetbare paddestoelen zijn goed te bereiden door ze bijvoorbeeld te verwerken in paddestoelensoep of in… Lees verder »

Gezond avondeten, lekker!

Door   december 12, 2016

Laat die friet of pizza staan! Het is namelijk uiterst belangrijk om gezond te avondeten! Door een gezonde maaltijd blijft het lichaam namelijk fit, gezond en in conditie! Door gezond en gevarieerd te eten kan iedereen zich dus weer lekker in zijn vel gaan voelen!

Gezonde toetjes, lekker en gezond!

Door   december 8, 2016
Gezonde toetjes, lekker en gezond!

Voor toetjesliefhebbers is het nu mogelijk om gezonde toetjes te eten. Zo is er gezond ijs, zijn er gezonde wafels en zijn er gezonde taartjes. Op die manier kan iedereen genieten van heerlijke, lekkere en gezonde toetjes! Er zijn talloze manieren om het toetje gezond te maken. Zo is er gezond ijs, zijn er gezonde wafels, zijn er gezonde cakejes en is het mogelijk om zelf gezonde milkshakes of pudding te maken. Het is erg makkelijk om zelf gezond ijs te maken, want het recept is makkelijk en de ingrediënten zijn gezond. Deze toetjes zijn gezond en lekker, er zitten namelijk geen slechte stoffen in deze toetjes, en daarom is het verantwoord om hier lekker van te snoepen!

Gezonde snacks, gezond eten op z’n best!

Door   november 25, 2016
Gezonde snacks, gezond eten op z’n best!

Iedereen weet dat snacks dikmakend en slecht zijn. Door de slechte vetten en slechte toevoegingen vliegen de kilo’s eraan na een avondje snacken. Jammer genoeg zijn die bitterballen, kroketten en frikandellen nou juist zo lekker! Gelukkig is het nu mogelijk om gezonde snacks te maken, waardoor ook snacken gezond en verantwoord kan! Met deze gezonde… Lees verder »

Gezonde salade in een handomdraai!

Door   november 12, 2016
Gezonde salade in een handomdraai!

Salade is natuurlijk erg lekker, maar wat nog lekkerder is, is een gezonde salade! Een gezonde salade is super makkelijk om te maken en het is bovendien intens lekker. Met deze heerlijke gezonde salades kan dus iedereen genieten van een heerlijke salade, zonder de slechte vetten en toevoegingen van een normale salade! Zelf een gezonde… Lees verder »

Kipnuggets maken in je eigen keuken!

Door   november 7, 2016
Kipnuggets maken in je eigen keuken!

Wil je zelf heerlijke kipnuggets maken? Bekijk dan hier leuke en handige tips om in je eigen keuken kipnuggets te maken! Heerlijk en lekker! Kipnuggets zijn natuurlijk erg lekker! Jammer dat je er om moet bij een restaurant. Gelukkig kun je nu zelf kipnuggets maken in je eigen keuken! Met deze simpele en makkelijk trucs,… Lees verder »

Gezonde chocolademousse, smullen!

Door   september 13, 2016
Gezonde chocolademousse, smullen!

Het is altijd weer de vraag hoe er een lekker en gezond toetje op tafel gezet kan worden. Wat lekker is, is meestal niet gezond, dat is jammer, want het toetje is nou altijd juist zo lekker! Nu kan daar verandering in komen. Met de gezonde chocolademousse kan iedereen een heerlijk toetje maken, dat bovendien… Lees verder »